Zipscreen

Zipscreen

Produsul Zipscreen este o soluție inovatoare de protecție solară și de intimitate pentru ferestrele și terasele exterioare. Acesta constă într-un sistem de protecție din material textil rezistent la intemperii și razele UV, care sunt întinse pe o structură de aluminiu.

Materialele de tip screen sunt prevăzute cu un sistem de fermoar special, care permite închiderea complet etanșă a acestora. Acest sistem asigură protecție împotriva insectelor, a ploii și a vântului puternic, în timp ce permite circulația aerului și a luminii.

Zipscreen-ul este un produs versatil și se poate adapta la o varietate de dimensiuni și forme de ferestre sau terase. Este disponibil într-o gamă largă de culori și modele, ceea ce îl face potrivit pentru orice stil de casă sau de afacere.

Produsul Zipscreen poate fi acționat manual sau cu motor electric, oferind astfel opțiuni personalizate pentru fiecare utilizator. În plus, sistemul poate fi echipat cu senzori care să detecteze schimbările de vreme și să acționeze automat ,pentru a proteja împotriva vântului, a ploii sau a soarelui prea puternic.

În general, Zipscreen-ul este un produs de înaltă calitate, durabil și estetic plăcut, care poate îmbunătăți confortul și calitatea vieții atât în locuințe, cât și în afaceri.