Rulouri

Rulouri exterioare din aluminiu

Rulourile exterioare de aluminiu sunt produse de obicei dintr-o lamelă de aluminiu subțire, care este rulată și prinsă într-un mecanism de rulare. Aceste rulouri sunt montate de obicei la exteriorul ferestrelor și ușilor pentru a oferi protecție împotriva intemperiilor și a intrărilor neautorizate.

Lamela de aluminiu poate fi ajustată pentru a controla cât de multă lumină și aer intră într-o cameră. Rulourile de aluminiu pot fi acționate manual sau cu un motor electric, care este controlat printr-un comutator sau prin telecomandă.

Rulourile exterioare de aluminiu sunt disponibile în diferite culori și finisaje pentru a se potrivi cu aspectul unei clădiri. Ele pot fi, de asemenea, personalizate pentru a se potrivi cu dimensiunile ferestrelor și ușilor. De asemenea, acestea sunt durabile și rezistente la coroziune, ceea ce le face o alegere populară pentru proprietarii de case și de afaceri. În plus, rulourile exterioare din aluminiu sunt ușor de întreținut și de curățat. Ele pot fi acționate manual sau cu un motor electric și sunt disponibile cu diferite sisteme de control, cum ar fi telecomanda sau sistemul Smart Home.