Grilaje

Grilaje mobile cu lamelă tip cărămidă

Grilajele mobile cu tuburi drepte fac parte din categoria soluţiilor antiefracţie, fiind recomandate pentru  închiderea şi securizarea performanta a spatiilor comerciale sau industriale. Aceste grilaje se remarcă prin eficienţa lor pe termen lung,  materialul utilizat în fabricarea lor – oţelul  galvanizat  – conferind acestui sistem de securizare cea mai mare rezistență. Acţionarea – atât manuală, cât și electrică – şi posibilitatea reducerii zgomotului prin accesorizarea cu chedere pe lamela finalăşi pe şinele de culisare, asigură un confort sporit.

Grilaje mobile cu tuburi ondulate (romb)

Pentru că sunt atât de uşor de adaptat spaţiilor comerciale  cu  deschideri variate,  grilajele  tip reţea „romb” constituie soluții foarte solicitate şi apreciate. Ventilaţia naturală permanentă, asociată cu vizualizarea  bunurilor din  interiorul spaţiului comercial, chiar şi în afara orelor de program, sunt atuurile care stau la baza atractivității acestor produse. Totodată, designul lor se adaptează oricăror cerinţe estetice şi arhitecturale. Grilajele metalice tip romb vor securiza orice tip de afacere, conferind, în acelaşi timp, spaţiului un aspect modern.

Grilaje mobile cu lamelă plină

Grilajele cu lamelă neperforată sunt utilizate pentru închiderea unor spaţii foarte mari  sau pentru securizarea intrărilor în spaţii rezidenţiale sau comerciale. Considerate printre cele mai performante sisteme antiefracţie, grilajele cu lamela plină înlocuiesc cu succes paza umană, reducând astfel costurile. Rezistenţa mare în timp, conferită de lamelele pline din oţel de 0,7 mm, şi blocarea totală a vizibilităţii din exterior către interior reprezintă principalele caracteristici ale acestui tip de grilaj şi stau la baza eficienţei şi randamentului sporit în timp.

Grilaje mobile cu lamelă perforată

Grilajele cu lamela perforată reprezintă un sistem de securitate solid şi rezistent în timp, care protejează interiorul şi produsele şi menţin o vizibilitate optimă a acestora chiar şi în afara orelor de program, contribuind totodată la aerisirea naturală a spaţiului. Constituie o modalitate foarte des înâlnită de protecţie a spaţiilor comerciale, fie ele magazine, pavilioane comerciale, restaurante, cafenele, chioşcuri etc. Sporind securitatea mărfii împotriva furturilor şi a spargerilor, grilajele metalice cu lamela perforată reprezintă o soluție de protecție simplă şi rentabilă